Tandtechniek
Valk Tandtechniek

Over ons

Valk Tandtechniek is sinds 1974 gespecialiseerd op het gebied van protheses, frames, kroon- en brugwerk, inlays en onlays en implantaten. In 1999 werd het tandtechnisch laboratorium, toen nog Dent-A geheten, overgenomen door Edwin Valk. In 2009 werd de naam veranderd naar Valk Tandtechniek.

Valk Tandtechniek

Ons team bestaat uit bekwame tandtechnici met liefde voor het vak. Zij kunnen alles op tandtechnisch gebied, maar hebben ieder ook hun specialiteiten. Zo hebben we specialisten op het gebied van kroon- en brugwerk en het bakken van porselein, maar ook met betrekking tot het scannen van solitaire kronen en het construeren van meervoudige bruggen. En voor het gips- en modelleerwerk hebben wij eveneens de nodige expertise in huis. Wat er dus ook aan uw gebit moet gebeuren, bij Valk Tandtechniek bent u in goede handen!

Valk Tandtechniek

Kiest u voor Valk Tandtechniek, dan kiest u voor de persoonlijkheid en flexibiliteit van een kleine organisatie. Maar k voor de vakkundigheid en het equipment van een professioneel laboratorium. Een combinatie die garant staat voor kwaliteit. Bovendien beschikken we over een eigen koeriersdienst, zodat u verzekerd bent van snelle en flexibele levering.

Kwaliteit is wat wij ook verwachten van onze samenwerkende partners. Niet voor niets werken wij al jaren samen met vakkundige tandartsen en bekende leveranciers als Straumann, Keystone, 3I, Nobel Biocare, Astra en Camlog.

Valk Tandtechniek, Burgemeester Jansenlaan 14, 3331 HN Zwijndrecht, T 078 - 625 91 46, E info@valktandtechniek.nl
Website R.O.B. Reclame Ontwerp Bureau Zwijndrecht