Digitale werkwijze

Wanneer uw tandartspraktijk werkt met een mondscanner kunt u de opdrachten voor kroon- en brugwerk digitaal versturen.

Op het gebied van digitale workflow volgen wij grondig de vernieuwingen op de dentale markt. Valk Tandtechniek werkt met een samengaan van geavanceerde CAD-CAM systemen waaronder een 3d-printer, een freesmachine van Kulzer en een scanner van 3Shape.

cara DS mill 2.5 – Uitstekende prestaties. Gemaakt in Duitsland.

Hoge precisie en gedecentraliseerde productie. De cara DS mill 2.5 is een ideaal tafel-top freesmachine voor zowel natte als droge verwerking in CAD/CAM. Vanaf nu gebruikt u een compact 5-assig systeem om alle belangrijke tandheelkundige materialen nauwkeurig te bewerken volgens uw individuele specificaties.

3Shape is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van 3D-mondscanners en CAD / CAM-software-oplossingen. 3Shape oplossingen zijn ontworpen voor het creëren, verwerken, analyseren en beheren van hoogwaardige 3D-data voor toepassing in complexe tandheelkundige productieprocessen.

cara Print 4.0: een 3D printer ontwikkeld door dentale experts

cara Print 4.0 biedt tandtechnici een snellere, zuinigere methode voor het produceren van op polymeer gebaseerde tandheelkundige toepassingen in het eigen lab. Niet alleen biedt het een kosteneffectief alternatief voor frezen voor bepaalde indicaties, het is concurrerender geprijsd dan andere 3D-printers op de markt, terwijl cara Print 4.0 nog steeds voldoen aan alle nauwkeurigheidseisen.

Locatie

Burgemeester Jansenlaan 14 3331 HN, Zwijndrecht

Bel ons

078 625 9146

Contact

info@valktandtechniek.nl

+31 6 42494786

Whatsapp 24/7 beschikbaar